köpevillkor

Användar & köpevillkor

Uppdaterade 231212


 

Användarvillkor

 

Vi erbjuder våra tjänster till företag. Du godkänner att allt material är skyddat av upphovsrätten. Det är förbjudet att filma, fota eller kopiera material till dig själv eller till andra på din dator eller mobil. Även material som är nedladdningsbart får inte delas vidare med andra, det är ditt personliga material. Det är förbjudet att dela inloggning eller tillgång till googeldrive med någon annan, den är din personliga.

Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor exklusive moms.


Om faktura

Faktura erbjuds mot en fakturaavgift och betalas vid uppstart av tjänst. Betalningsvillkor 10 dagar. Vid obetald faktura går den vidare till inkasso. Då får tillgång till köpt tjänst efter betalningen är oss tillhanda, eller enligt överenskommelse.

 

 

Ångerrätt

 

Företag

Som företagare gäller inte distansköplagen d.v.s. du har ingen ångerrätt på våra tjänster.

 

Privatperson

Vid köp som privatperson gäller LODA, lagen om distanshandel och du har då 14 dagar ångerrätt från den dagen du genomförde bokningen om tjänsten inte har påbörjats, dvs har du loggat in i ev kursportal, eller gått in på googel drive för att ta del av övningar och öppnat utbildningen efter ditt köp har gjorts eller att du bokat en utbildning har du avsagt dig och förbrukat din ångerrätt.

 

Uppfyller du kraven för ångerrätt enligt LODA återbetalas ej bokningsavgifter som uppgår till ca 5% av avgiften som ska återbetalas. Efter 14 dagar är bokningen bindande och återbetalas ej.

 

Webbutbildningar, utbildningar, coachning, webbinar och worskhops

Bokningen är detsamma som betalning. Betalning sker via faktura mot avgift, fakturan är då kvittot. Betalningen måste vara fullgjord innan tillgång till material ges.

 

Enskild coaching

Bokningen är bindande. Tidbokning görs via mail till info@asaforssell.se Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid med ett sms till 070-6220639. I annat fall kan tillfället inte bokas om, vi beklagar men insisterar. Skulle vi behöva boka av meddelas detta per sms och tillfället bokas om.Ångerrätt online kurser eller medlemskap

Som företagare gäller inte distansköplagen d.v.s. du har ingen ångerrätt på online kurser eller medlemskap om inte annat är avtalat på enskild kurs köpsida. Innehållet i medlemstjänsten utvecklas löpande och kan komma att förändras utan föregående information.

 

Ansvarsbegränsningar

Tjänsterna tillhandahåller kunskap och instruktioner men tar inte ansvar för implementering eller resultat eller brist på resultat som en följd av deltagandet. Vi strävar efter att hålla information aktuell och korrekt men gör inga utfästelser eller ger några garantier.

All tillit du placerar på sådan information är därför på egen risk. Din användning av denna tjänst och alla tvister som härrör från sådan användning av webbplatsen omfattas av lagarna i Sverige

 

Teknik

Du ansvarar själv för att tillhandahålla och tillförskaffa dig kunskapen för att ladda ner, skapa användare och lära dig Zoom som är den teknik du behöver för att delta i kurser, enskild coaching och webinar

Vid deltagande av kurser medverkar du med eget ansvar. Vi kan ej tillhandahålla stöd eller support kring din tekniska utrustning under livesändning.


All ansträngning görs för att hålla hemsidan och kursportal igång utan avbrott. Men vi ansvarar inte för, och kommer inte att hållas ansvarig för, webbplatsen som för tillfället inte är tillgänglig på grund av tekniska problem bortom vår kontroll.


Tjänstens innehåll ska ses som information, det kan komma att ändras utan föregående meddelande och vi strävar efter att hålla tjänsten aktuell och korrekt.Företagsnamn: Åsa Forssell coaching & Yoga AB, Börkebogatan 24 931 42 Skellefteå, telefonnummer 070-6220639, mail: info@asaforssell.se, org nr 559222-0351